Jdi na obsah Jdi na menu
 


James Franco

23. 7. 2007

Narodenie: April 19, 1978

James sa venuje herectvu, režírovanie, je producent, scenárista a maľuje.

Obrazek

Filmografia:

RokTitulRolaPoznámka
1999Never Been KissedJason Way
2000Whatever It TakesChris Campbell
2001James DeanJames DeanTNT Cable Movie
2002SonnySonny Phillipslimited release
City By The SeaJoey
Spider-ManHarry Osborn
Deuces WildTino
2003The CompanyJosh
2004Spider-Man 2Harry Osborn
2005The ApeHarry Walkerdirect-to-video
The Great RaidCaptain Prince
Fool's GoldBrentdirector, writer
2006FlyboysBlaine Rawlings
The Holidaycameo
The Wicker ManBar guy #1
AnnapolisJake Huard
Tristan & IsoldeTristan
2007Spider-Man 3Harry Osborn / New Goblin
An American CrimeDennis
Knocked Upcameo
Black Water TransitNicky Cicero
CamilleSilias
The Dead GirlDerek
Finishing the GameRob Force
Good Time MaxMax
2008The Pineapple ExpressSaulpost-production
Nights in RodantheMark Flannerfilming

Obrazek

Obrazek

Obrazek

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Recommendations: how to promote your lulu-zuzu.estranky.cz

(LatonyaSourn, 26. 3. 2018 13:45)

Tato zpráva je zde zveřejněna pomocí programu XRumer + XEvil 4.0
XEvil 4.0 je revoluční aplikace, která může obejít téměř veškerou ochranu proti botnetu.
Captcha Rozpoznávání Google (ReCaptcha-1, ReCaptcha-2), Facebook, Yandex, VKontakte, Captcha Com a více než 8,4 milionu dalších typů!

Četl jste to - to znamená, že to funguje! ;)
Podrobnosti na oficiálních stránkách XEvil.Net, je bezplatná demo verze.

Tristan

(barri, 29. 8. 2008 16:57)

Hej,videla som ten film,bol nádherný,ale ten koniec smutný,no on je moc pekný

odporúčam

(LULU, 6. 8. 2007 12:59)

Pozrite si film Tristan a Isolda. teda keby tam nebola Isolda tak nic nebrani v tom aby ten film bol idealny, lebo James Franco tam hra toho Tristana a je fakt ...